FI\'ZI:K


Fizik

 

A FI\'ZI:K KORMÁNYBANDÁZSOK MEGÚJULTAK!!!

KERESD PARTNEREINKNÉL A LEGÚJABB MODELLEKET ÉS TUNINGOLD FEL A BRINGÁD!

VENTO MICROTEX TACKY -Tökéletes választás verseny célokra is. A Microtex anyag biztosítja a legvékonyabb kialakítást, mely kivételes kontrollt és irányítást eredményez. A speciális, barázdált felület minden körülmény között megfelelő tapadást biztosít de nem kelt \"ragadós\" érzést. 2mm vastag.

TEMPO MICROTEX BONDCHUS CLASSIC - Teljesítmény, tartósság, sokoldalúság. A külső Microtex réteg alá, közepesen párnázott, polimer anyagú hab került, mely hatékonyan csökkenti az úthibákból eredő rázkódást. Klasszikus, bőrszerű, perforált anyaga esztétikus, sima felületű és könnyen tisztítható. 3mm vastag.

TEMPO MICROTEX BONDCHUS SOFT - Teljesítmény, tartósság, sokoldalúság. Puha tapintású, matt megjelenésű selymes bevonat, jó nedvszívó képesség. 3mm vastag.

TEMPO MICROTEX CLASSIC - A Microtex anyag biztosítja a legvékonyabb kialakítást, mely kivételes kontrollt és irányítást eredményez. Klasszikus, bőrszerű, perforált anyaga esztétikus, sima felületű és könnyen tisztítható. 2mm vastag.

 


 

A Fi\'zi:k 1996-ban született, mint csúcsminőségű kerékpárnyergek márkája. Amerikában tervezik, de Olaszországban, kézzel készítik őket a világ egyik legnagyobb nyereggyártó üzemében a Selle Royal-nál.

A Fi\'zi:k fonetikus megfelelője a \"physique\" szónak, mely az emberi szervezet formájára, állapotára utal. Gyakran asszociál az általánosan használt fitnesszel vagy atlétikával, több megjelenésben használják az általános erőnlét, kondíció, egészség leírására (pl. jó fizikum, erős fizikumú stb.).

Fonetikus formájában a \"fi\'zi:k\" szó egyéb jelentéseket is hordoz: Vizuálisan a tudomány, technológia és a matematika szimbóluma, míg kiejtve (hallhatóan) egyfajta frissességet, energikusságot, élénkséget jelent.

A Fi\'zi:k feladata a kezdetektől fogva egyszerű: Tökéletesíteni a kerékpározás élményét.

 

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb nyerget a SPINE CONCEPT segítségével!

\"Találd meg magadban az Állatot...\"

Ezek alapján lehetsz   Icon Bull (Bika),  Icon Chameleon (Kaméleon), vagy    Icon Snake 2 (Kígyó).

   A BIKA tipusúaknak Test Aliante B, az ALIANTE nyergek ajánlottak.

             Kaméleonok Test Antares B az ANTARES illetve GOBI nyergekkel próbálkozzanak.

                   A Kígyók Test Arrione B az ARIONE és TUNDRA modelleket válasszák.

Ügyfélszolgálat

Lépjen velünk kapcsolatba