SELLE ROYAL TERMÉKEK


SELLE ROYAL – TÁMOGATJUK A KERÉKPÁROZÁST

„Nincs olyan kerékpárnyereg, ami mindenki számára megfelelő lenne, azonban létezik egy cég, melynek kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legtökéletesebbet.”

Történelem

A Selle Royal céget Riccardo Bigolin alapította 1956-ban. Az elmúlt több mint 50 év során a Selle Royal kerékpárosok millióinak készített kényelmes nyergeket. Történetünk röviden az egyedi tervezésről, a radikális innovációról és a növekedésről szól, melyek együtt egy kis műhelyt a világ egyik vezető kerékpárnyereg gyártójává emeltek.

A nyolcvanas, kilencvenes években a Selle Royal a legnagyobb rekreációs kerékpárgyártók partnere lett. A kényelem az egyik fő szempont ezeknél a kerékpároknál, így a Selle Royal olyan mértékű tapasztalatra tett szert a nyereggyártásban, mellyel a kerékpározás minden területét képesek lefedni az új LOOKIN illetve a FI’ZI:K márkák-kal.

Manapság a kifinomult gyártási technológiának köszönhetően a Selle Royal nem kevesebb, mint 70.000 darab nyerget készít naponta. A gyártóüzem 20.000m2 alapterületű és teljes mértékben megfelel a legmodernebb munkavédelmi és környezetvédelmi előírásoknak. A Selle Royal több mint 30 országba exportál világszerte és a legfontosabb, legtekintélyesebb gyártók választották beszállítójuknak. Nyergeik több kiállítási és tervezési díjat nyertek, illetve több a bioenergiával kapcsolatos kutatás tárgyát képezik a legjelentősebb európai egyetemek laboratóriumaiban.

Ügyfélszolgálat

Lépjen velünk kapcsolatba